Skip to main content

5 Bästa Meme Coins att Investera i Baserat på Popularitet 2023

--News Direct--

Meme Coins är något som har blivit populärt under de senaste åren. Det innebär att en aktie har snabbt rusat i pris tack vare trogna följare på nätet. De brukar bli populära via stora chattforum som Reddit och andra sociala medier. GameStop är förmodligen det mest kända exemplet.

Dessa memeaktier har många likheter med meme coins. Det finns många exempel på meme coins som har kommit från ingenstans och snabbt rusat i pris. Ett aktuellt exempel är Pepe Coin som gjort många investerare till miljonärer.

Här tittar vi närmare på 5 av de bästa meme coinsen som kan jämföras med meme aktier och bli nästa succé i kryptobranschen. Tanken är precis densamma.

1. Wall Street Memes

Wall Street Memes är ett helt nytt meme coin som lanserades i maj 2023. Som du kanske hör på namnet har det en koppling till börsen. De har redan över 1 miljon följare på sociala medier som är väl bekanta med börsen och meme coins. Wall Street Memes har redan haft stora framgångar när de lanserade sin första NFT-kollektion år 2021. Nu ska de alltså ge sig in på kryptomarknaden igen.

Just nu pågår en presale där Wall Street Memes redan har samlat in över $1.2 miljoner. Det ger en liten försmak på vad kan hända när $WSM kommer noteras på olika kryptobörser. Många analytiker tror nu att detta kan bli nästa meme coin med 10x potential.

Wall Street Memes är väldigt ambitiösa och planerar att sälja 50 % av sina tokens under sin presale. De befinner sig just nu på steg 1 av sin presale men det lär inte dröja länge innan de övergår till fas 2.

2. Sponge

Meme coinet $SPONGE lanserades med buller och bång i början av maj och ökade 3,000% på bara några timmar. Den har backat lite sedan dess men ser ut att fortsätta uppåt istället för att sjunka i pris. Det är en kryptovaluta som kan vara på väg uppåt igen. En stor fördel med $SPONGE är att den redan finns tillgänglig på flera olika kryptobörser.

Detta meme coin är baserat på det populära barnprogrammet SvampBob Fyrkant. Det är redan en populär meme på egen hand. Det var ett av de populäraste barnprogrammen under tidigt 2000-tal och hypen lever kvar än idag. Flera analytiker tror nu att $SPONGE är på väg uppåt igen och har stor potential.

3. Love Hate Inu

Love Hate Inu är unikt tack vare sin vote-to-earn plattform. Genom att stejka deras egna $LHINU-tokens får du tillgång till en rad olika omröstningar. Du kan även göra dina egna omröstningar om allt mellan himmel och jord. Du kan även tjäna ännu mer tokens genom att delta i omröstningar.

$LHINU har redan avklarat sin presale och har samlat in mer än $10 miljoner. Nu är de också noterade på plattformar som OKX och Huobi. Priset har redan gått upp mer än 90 % sedan noteringen och fortsätter uppåt. Alltså är det ett meme coin med stor potential.

4. AiDoge

AiDoge är ett meme coin som använder sig av AI för att skapa nya memes som kan gå virala. Det är en av de mest framgångsrika presalen för i år och de rider på vågen av meme coin-hysteri. De befinner sig nu i sluttampen på sin presale och kommer snart att listas på olika kryptoplattformar. Många analytiker tror då att priset kan skjuta i höjden och att AiDoge blir nästa 50x mynt.

Anledningen till att AiDoge är så populär är deras unika platfform för memes. Alla kan skapa memes på några få sekunder. Du behöver bara beskriva din meme, sedan tar AI hand om resten. Du behöver alltså inte ha några kreativa färdigheter för att kunna skapa memes.

5. Copium

Copium är ännu en ny kryptovaluta som är gjord med en stor portion humor. Den gick upp 400% inom 24 timmar från lansering. Det som är speciellt med COPIUM är att många stora kryptoinfluencers har visat intresse för projektet. Ett exmepel är Faze Banks som har hela 3 miljoner följare på Instagram. Copium drog också till sig mycket uppmärksamhet via sin exklusiva presale.

När Copium lanserades på kryptoplattformar kunde de som köpt sina tokens i presalen bara sälja av 10 %. Resten är låst under en period på tre veckor. De kommer även lansera en NFT-kollektion som de ännu inte avslöjat. Copium förväntas också meddela samarbeten med flera av de största kryptoplattformarna i branschen inom en snar framtid.

Sammanfattning

Om du gillar konceptet med memeaktier kan du spana in dessa meme coins i jakt på din nästa investering. Meme coins som $WSM, $LHINU och $SPONGE spås stora framgångar inom den närmaste tiden.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/5-basta-meme-coins-att-investera-i-baserat-pa-popularitet-2023-650792886

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.